Smurfarna – Supersmurfen

1. Det magiska ägget & Supersmurfen Gargamels magiska ägg hamnar i smurfarnas by och deras knasiga önskningar orsakar ett totalt kaos. Gammelsmurfen måste överlista både Gargamel och Stortrut innan hans trolldrycker kan reda ut all oreda ägget ställt till med och livet i byn återgår till det smurfala. Stortrut stjäl smurfarnas matförråd för vintern och Glasögonsmurfen kokar ihop en av Gammelsmurfens trolldrycker för att bli stark så att han kan slåss mot den girige jätten. Superkrafterna avtar, men kan Gammelsmurfen byta ut maten mot stenar utan att Stortrut märker det?

2. Smurfans danssko En ond pyssling ger Smurfan dansskor och lurar sedan henne så att hon lovar att gifta sig med honom. Men när Gammelsmurfen trollar så att dansskorna hamnar på pysslingen tvingas han dansa bort i mörkret.

3. Den falska smurfen & Babysmurfen Hogatha förvandlar sig till en smurf för att försöka hämnas på smurfarna för att de förstört hennes magiska medaljong. Gammelsmurfen överlistar henne och bannlyser henne från skogen ännu en gång. Gargamel förvandlar sig själv till en babysmurf för att bli adopterad av Smurfan. Han vållar totalt kaos i smurfarnas by när han försöker spränga den med en tidsinställd bomb. Gammelsmurfen avslöjar hans ondskefulla planer och använder sprängmedlet för att skjuta tillbaka trollkarlen till hans ruggiga slott.

4. Riddar muskelsmurf Muskelsmurfen råkar på en oberäknelig riddare som kan hjälpa honom att besegra en drake vars eld hotar att bränna ner skogen. Tyvärr visar sig riddaren vara en fegis vilket gör att Muskelsmurfen får visa vad han går för genom att rädda smurfarnas by från draken.