Viaplay Barn

Viaplay känner säkert flera av er till. Men kanske inte att de har ett stort utbud av barnfilmer och barnserier? Filmer som t.ex. Hitta Nemo, Herkules, Bilar med flera hittar du på Viaplay. Dessutom hittar du också roliga barnserier som t.ex. Nicke nyfiken, Fåret Shaun, Greta gris (Peppa pig), Paw Patrol, Dora utforskaren och Bamse med flera.

Har du inte tidigare provat Viaplay så kan du göra det helt kostnadsfritt under två veckor och då ingår förutom alla barnfilmer och barnserier även serier och filmer för vuxna. Ordinarie pris efter den första gratismånaden är sedan 109 kr/månad. Genom att prova på gratis den första tiden förbinder du dig inte att fortsätta utan du kan när du vill avsluta din provperiod.

Enklast kollar du på Viaplay med en gratis app för iOS (iPhone och iPad) eller Android. Appen har också möjlighet att spara filmer och serier när du är offline, perfekt för barnen att kunna kolla på sina favoriter på bilresan även om det inte finns någon internetuppkoppling.

Mer information om Viaplay Barn hittar du här https://viaplay.se/barn vill du istället registrera dig direkt gör du det enklast via knappen nedan.