Smurfarna – Smurfarnas Jul

1. Smurfen som inte kunde säga nej Att gå till träsket för att få tillbaka den sällsynta rävelden är en stor ära. Men Jasägarsmurfen är ovillig att konfrontera träskmonstret. Så vem ska konfrontera honom, om inte just den Smurf som inte kan säga nej?

2. Den blå pesten Glasögonsmurfen har beslutat att ägna sig åt välgärningar med smurfarna. Han kommer att bota dem från allt ont … Med lite hjälp från den onda Gargamel!

3. Smurfarna till havs Gammelsmurfen tänker tillbaka på Drömsmurfens spännande resa på oceanen och hans fängslande äventyr med havssköldpaddor, valar, paradisöar … och pirater!

4. Smurfarnas jul Smurfarna dekorerar gärna sin älsklingsby för ett glatt julfirande. Men Glufssmurfen åt den sista nöten, som var pricken över i:et för den stora puddingfesten. Så smurfarna traskar in i skogen för att låna en nöt av ekorren. Inifrån skogen kommer det klingande ljudet av bjällror från en släde som transporterar unge William och Gwenevere. En mystisk, ond främling har sett slädens färd och skickar en flock vargar att skrämma hästen som drar dom. Lyckligtvis finner smurfarna barnen precis i tid för att rädda dem från en vargflock. De återvänder till byn för värme och lite julglädje. Därefter sjunger och dansar smurfarna runt den stora, dekorerade granen, fullastad med 100 små julklappar.