Smurfarna – Slutet Smurf, Allting Smurf

0
983

1. Smurfan & Glufssmurfens bantningskur Smurfan har funnit en ny vän, Laura, ett sex år gammalt barn vars föräldrar bor nära skogen. Tillsammans vandrar de två flickorna i skogen. Men en gammal häxa som bor i skogen … fångar dem. Glufssmurfen överdriver. Han börjar bli tyngre och tyngre tills hans vikt sätter honom i fara. Den onda Gargamel kommer att fånga honom … Kan Glufssmurfen räddas av Gammelsmurfen?

2. En god smurf förtjänar en annan & Smurfarnas hämnd Fixarsmurfen har räddat Klumpsmurfen undan ett förskräckligt öde. Klumpsmurfen sin räddare svär evig tillgivenhet och gör sitt bästa för att återbetala tacksamhetsskulden … Vilket resulterar i en besvärlig situation. En smart plan behövs för att förhindra Klumpsmurfens välmenta katastrofer… Ett krig på medeltiden. Riddare i rustning råkar i stridens hetta förstöra smurfarnas by. Ett gäng smurfar bestämmer sig för att hämnas detta illdåd. Men tycker inte Gammelsmurfen att denna reaktion är alltför människolik?

3. Den som smurfar sist & De otroliga smurfarna Gargamel har tänkt ut en ny djävulsk plan för att bli av med smurfarna: ett glittrande pulver ger smurfarna skrattattacker som gör dem helt hjälplösa … Sprattsmurfen drömmer inte om annat än att träffa Melchior den Magnifike, känd för sina fantastiska trolleritrick. Kan Gargamel fånga smurfarna i Melchiors fantastiska labyrint?

4. Slutet smurf, allting smurf När Gargamel stjäl älvornas guld bryter nästan krig ut mellan älvorna och smurfarna.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here