Smurfarna – Robin Smurfs Äventyr

1. Smurfan & Glufssmurfens bantningskur Smurfan har funnit en ny vän, Laura, ett sex år gammalt barn vars föräldrar bor nära skogen. Tillsammans vandrar de två flickorna i skogen. Men en gammal häxa som bor i skogen … fångar dem. Glufssmurfen överdriver. Han börjar bli tyngre och tyngre tills hans vikt sätter honom i fara. Den onda Gargamel kommer att fånga honom … Kan Glufssmurfen räddas av Gammelsmurfen?

2. En god smurf förtjänar en annan & Smurfarnas hämnd Fixarsmurfen har räddat Klumpsmurfen undan ett förskräckligt öde. Klumpsmurfen sin räddare svär evig tillgivenhet och gör sitt bästa för att återbetala tacksamhetsskulden … Vilket resulterar i en besvärlig situation. En smart plan behövs för att förhindra Klumpsmurfens välmenta katastrofer… Ett krig på medeltiden. Riddare i rustning råkar i stridens hetta förstöra smurfarnas by. Ett gäng smurfar bestämmer sig för att hämnas detta illdåd. Men tycker inte Gammelsmurfen att denna reaktion är alltför människolik?

3. Den som smurfar sist & De otroliga smurfarna Gargamel har tänkt ut en ny djävulsk plan för att bli av med smurfarna: ett glittrande pulver ger smurfarna skrattattacker som gör dem helt hjälplösa … Sprattsmurfen drömmer inte om annat än att träffa Melchior den Magnifike, känd för sina fantastiska trolleritrick. Kan Gargamel fånga smurfarna i Melchiors fantastiska labyrint?

4. Slutet smurf, allting smurf När Gargamel stjäl älvornas guld bryter nästan krig ut mellan älvorna och smurfarna.