Flintstones 1 + 2

Den tecknade TV-serien om den moderna stenåldernsfamiljen Flintstones tar nu klivet upp på stora duken. Flintstones Med vännen Barneys hjälp lämnar Fred Flintstone (John Goodman) sitt jobb som lyftkranoperatör för att bli företagets vicepresident. Vad han inte vet är att den onde tjänstemannen Cliff Vanercave (Kyle MacLaclan) och hans lömska sekreterare Sharon Stone (Halle Berry) planerar att förskingra stora mängder pengar – och lägga skulden på Fred.

I denna Steven Spielrock – produktion ser vi Rick Moranis som Barney Rubble, Rosie O'Donnell som Betty Rubble, Elizabeth Perkins som Wilma Flintstone och Elizabeth Taylor som Pearl Slaghoople. En med andra ord stjärnspäckad film med sensationella specialeffekter av dinosauriestorlek… Familjen Flinta i Viva Rock Vegas Fred Flinta (Mark Addy) och Barney Granit (Stephen Baldwin) är utan tvivel Grottköpings mest inbitna ungkarlar. Wilma Slaggkrona (Kristen Johnston) och Betty Gråsten (Jane Krakowski) är däremot stadens läckraste pinglor.

I denna förhistoriska komedi om hur pojke möter flicka får du se hur det hela börjar då Fred och Barney bestämmer sig för att vinna sina favoritflickors hjärtan på en romantisk semester i det spännande ”Rock Vegas”! Men när Wilmas överklassmamma (Joan Collins) lägger sig i och Fred får konkurrens av multimiljardären Flis Gyllenstenar får han användning för all den hjälp han kan få av sina vänner för att jämna ut oddsen i det viktigaste av alla spel… kärleken.